Nederlandse Pointer Club

Welkom

  

  

 

  

 

Wil je graag in contact komen met andere mensen die aan dezelfde verslaving lijden....namelijk Pointermania...DAN moet je razendsnel lid worden van de Nederlandse Pointerclub!

Wij vinden het leuk om samen op Pointerwandeling te gaan , je weet niet wat je ziet als er een zo'n bende Pointers losgaat. Na de wandeling sluiten we gezellig af met een hapje en een drankje en de laatste Pointerweetjes.

Een gezellige clubmatch is er ieder jaar en hier kan je in een rustige sfeer kennis maken met de wereld van het showen , wie weet wordt jouw Pointer onze volgende Clubwinner...?

En last but not least , de Pointer is een jachthond. Heer en meester op de grote vlakten gespecialiseerd in het vinden en voorstaan van patrijs en fazant. Tijdens een veldwedstrijd beoordeelt de keurmeester of de Pointer in "rastypische stijl" jaagt. De Pointer moet met snelheid en hoge kophouding tegen de wind in wild (patrijs,fazant) localiseren , het wild voorstaan om het dan samen met de voorjager te laten opvliegen waardoor een "punt" geclaimed kan worden....

We zijn er trots op ieder jaar een aantal veldwerkwedstrijden te kunnen organiseren en jij kan daarbij zijn om dit spektakel van op de eerste rij te volgen! Misschien krijgen jij en je Pointer de smaak wel te pakken....maar wees gewaarschuwd , als je er éénmaal van geproefd hebt ben je verslaafd! 

Hoe word je lid? Stuur een mailtje met je contactgegevens naar : secretaris@nederlandsepointerclub.nl

De contributie voor leden bedraagt 30€ per kalenderjaar (1 januari-31december)

Voor buitenlandse leden bedraagt de contributie 35€ per kalenderjaar.

Gezinsleden kunnen lid worden voor 8,5€ per kalenderjaar.

Er is een éénmalige administratie kost van 5€ (gratis voor gezinsleden)

U krijgt als lid ieder jaar in Januari een digitale factuur deze dient vòòr 1 maart betaald te zijn.

Rekening IBAN NL54INGB0001930900

BIC INGBNL2A

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, maakt deze site gebruik van cookies.

Door op onderstaande knop te klikken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies.

I understand