Nederlandse Pointer Club

Welkom

  

  

Wijziging methode van inschrijving NPC en andere Nederlandse veldwedstrijden

Inschrijving voor veldwedstrijden 2013 kan voortaan alleen nog via de ORWEJA site. 

Digitaal Inschrijven
Inschrijving voor de wedstrijden van de NPC gaat direct via de Orweja site (voor de kalender: http://www.orweja.nl/veldwedstrijden/ ). De inschrijving hiervoor gaat iets anders dan u gewend bent , daarom geven wij graag stap voor stap uitleg hoe u te werk kunt gaan.

Registreren op My ORWEJA
Voordat u zich kunt inschrijven voor de veldwedstrijden dient u zich eerst te registreren op My ORWEJA. Dit kan door naar de website  http://my.orweja.nl  te gaan en te klikken op registreer dan hier. Na het registreren kunt u zich direct inschrijven voor de wedstrijd.

Tevens kunt u een koppeling maken via Facebook, Twitter of Google (dit is zeer aan te bevelen, u hoeft dan immers geen wachtwoord te onthouden!). Als u gebruik maakt van deze koppeling om in te loggen kunt u na akkoord te hebben gegeven direct van start met de registratie. U kunt in de toekomst op die manier altijd inloggen via deze koppelingen.

Op  http://www.orweja.nl/myhelp kunt u een handleiding downloaden waar de gehele procedure in beschreven staat.  

Heeft u op een link van een veldwedstrijd geklikt (bijvoorbeeld in de kalender) dan komt u direct terecht bij deze wedstrijd. Anders kunt u in de kalender veldwedstrijd kiezen en hiervoor inschrijven via de groene knop inschrijven.
Bij inschrijving kiest u het onderdeel waarvoor u zich wilt inschrijven waarna u direct van start kunt gaan. Door de benodigde gegevens stap voor stap in te voeren schrijft u zich in.

Aan het eind van de inschrijving controleert u al uw gegevens (u kunt altijd weer terug om gegevens te corrigeren) en dan klikt u vervolgens op inschrijven om uw inschrijving definitief te maken. Hierna kunt u geen aanpassingen meer maken.

Lukt het inschrijven niet of loopt u ergens op vast? Neem dan contact op met ORWEJA via e-mail orweja@kpnplanet.nl

Let op: 

Bij het verwerken van de inschrijvingen door de organiserende instanties blijkt dat door eigenaren nogal eens verkeerde gegevens worden ingevuld. De eigenaar is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens, de organiserende instanties hebben slechts een controlerende en geen corrigerende taak!

Aan inschrijvers/ eigenaren dan ook het dringend verzoek de gegevens zoals die zijn ingevuld te controleren, deze mogelijkheid is er tijdens de inschrijving, maar kan ook achteraf nog gebeuren. Zorg dat bijvoorbeeld de gegevens van de hond gelijk zijn aan de gegevens die op de stamboom staan vermeld, let vooral op NHSB nummer en geboortedatum. Schrijf namen, adressen etc. aan het begin (net als in een zin) met een hoofdletter.

U stelt er ongetwijfeld prijs op dat de gegevens van uw hond goed in het programmaboekje maar vooral op het diploma komen te staan! Bij storende fouten kan het zelfs zo zijn dat een kwalificatie niet wordt toegekend!

Dus nogmaals:

Het dringend verzoek aan iedereen die een account heeft op MyOrweja  om zijn/haar gegevens nog eens goed te controleren en waar nodig het profiel aan te passen.

Let op:

Inschrijvingen die reeds zijn gedaan voordat wijzigingen zijn aangebracht in het profiel worden niet aangepast, deze dient u dus per gedane inschrijving ook aan te passen. 

Hoe u een en ander nu nog kunt aanpassen kunt u vinden onder FAQ

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, maakt deze site gebruik van cookies.

Door op onderstaande knop te klikken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies.

I understand