Nederlandse Pointer Club

Welkom

  

  

Overig nieuws

Nederlandse Jacht Manifestatie en Bosbouwdagen

Van 20 tot en met 22 juni a.s. is de Bosweide in Park Berg en Bos in Apeldoorn het toneel voor de 3e editie van het outdoor event Nederlandse Jacht Manifestatie, dit jaar voor het eerst in combinatie met De Bosbouw Dagen, een nieuwe beurs voor de bos- en houtbouw sector.

Het kan zijn dat u vorig jaar al heeft kennisgemaakt met deze beurs. Op het terrein wordt weer een groot tentendorp gebouwd met een uitgebreid productaanbod, presentaties van diverse organisaties die aan jacht- en natuurbeheer verbonden zijn, interactie, een groot culinair plein, het NK Ganzenborst Roken, valkerij, boogschieten, kortom: drie dagen groen entertainment.

Ook nu wordt al hard gewerkt om een boeiend, interactief programma voor de jachthonden liefhebbers. Veel nieuwe items,  aandacht voor zweetwerk, een presentatie van alle rassen van jachtgebruikshonden en weer een parcours waar bezoekers zelf met hun hond kunnen werken. Er zijn leuke prijzen te winnen, en iedereen die deelneemt ontvangt een certificaat met puntenscore. Voorafgaand aan de beurs worden de wedstrijdopdrachten gepubliceerd in De Jachthond, zodat men alvast kan oefenen.

 

banner honden nl