Nederlandse Pointer Club

Welkom

  

  

Nieuws aankomende activiteiten

Uitnodiging strandwandeling zondag 26 juni a.s.

Helaas hebben velen de uitnodiging voor de strandwandeling op Tweede Pinksterdag op het Scheveningse strand niet of te laat ontvangen, dus we gaan het nog eens proberen.

Hoewel het grootste deel van het Scheveningse strand zomers (vanaf 1 april) verboden is voor honden, geldt een uitzondering voor het stuk van het einde van het Zwarte Pad tot Wassenaar. Zelfs op de mooiste zomerdagen is dit stuk (met uitzondering van het naaktstrand aan het begin) een oase van rust, waar de honden naar hartelust kunnen rennen (zolang ze de duinen niet in gaan....)

Het Zwarte Pad is de (betaalde) parkeerplaats vlak achter het strand aan de noordkant van Scheveningen (ingang achter het CarltonBeach Hotel). Het enige probleem is dat bij mooi weer deze parkeerplaats vanaf ca. 10.00 uur vol is en dat het dan lastig is nog ergens anders een plaatsje te vinden. We moeten dus vroeg uit de veren, resp. mand. 

Ik stel voor te starten om 10.00 uur en te verzamelen bij de -hondvriendelijke- strandtent " DownUnderBeach", als u aan het eind van het Zwarte Pad het strand op gaat, de eerste strandtent aan uw linkerhand. Deze tent heeft een groot terras, waar u ook vanaf ca. 9.00 uur lekker kunt ontbijten (zeker bij mooi weer dus aan te bevelen).

Wij hopen U en Uw hond(en) 26 juni te zien!